Home

Flandria Foods NV is reeds 4 generaties een familiebedrijf.  In 1920 werd in Waregem gestart met de productie van deegwaren. Vanaf 1957 werd het gamma uitgebreid met soepen en bouillons.

In 1974 nam het bedrijf zijn intrek in de nieuwe gebouwen op het industrieterrein te Zulte. Dit ging gepaard met investeringen in de nieuwste technologieën, wat een verruiming van de productiecapaciteit en een aanzienlijke verbetering van de concurrentiepositie betekende.

Flandria Foods specialiseerde zich gaandeweg in de creatie van soepen, sauzen, bouillons, fonds en kruidenmixen voor de levensmiddelenindustrie. Wat vandaag de dag nog steeds onze specialiteit is.  Naast de productie van een eigen gamma gaat ook veel aandacht naar tailor-made producten voor catering en industrie.

De goed uitgeruste moderne laboratoria, die in 2000 volledig vernieuwd werden, en de nieuwe productieruimtes die in 2005 in gebruik werden genomen staan borg voor productzekerheid, veiligheid en traceerbaarheid. De productie is volledig conform met de HACCP-normen. Een ploeg enthousiaste medewerkers staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit in research en productie, in combinatie met een snelle service.  Dit heeft zich ook vertaald in het behalen van een higher level IFS certificaat.

Wij hopen met onze ruime ervaring ook jouw keuken of zaak op smaak te kunnen brengen.

Vind je op de site niet onmiddellijk wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op.  Samen zoeken we naar een mogelijke oplossing voor jouw specifieke wensen.

 

[layerslider id=”1″]